arrow_drop_up arrow_drop_down

RUST IN JE HOOFD

WAAR JE OOK BENT, WAT ER OOK GEBEURT

Samenvallen met de onveranderlijke rust in jezelf

Laatst organiseerde ik de 'Eenvoudig Mediteren' Challenge, waarin ik elke ochtend om 7.00 uur een LIVE meditatie deed met meer dan 2000 mensen. 7 Dagen lang. Of althans... eigenlijk waren het 6 dagen. Want de laatste ochtend gebeurde er iets heel vervelends. Het internet in mijn buurt hield er COMPLEET MEE OP! 


Ik baalde echt als een stekker toen ik alle enthousiaste mensen die om 7u 's ochtends klaarzaten om met me te mediteren, moest teleurstellen.


Ik heb van alles geprobeerd, maar zelfs mijn provider kon me niet helpen. Ik moest eraan geloven: het internet ging echt niet werken. Afschuwelijk, dacht ik in eerste instantie. Heel even schoot ik in de stress en zag ik het niet meer zitten. Maar toen ik even ging zitten en rustig ademde, moest ik glimlachen. Ik was helemaal meegegaan met het drama verhaal van de aap in mijn hoofd. Ik kon zien wat er gebeurde en viel al snel weer samen met de onveranderlijke rust in mij. 

Door te mediteren blijf ik steeds vaker in rust en zachtheid; 

wat er ook gebeurt.


Mediteren is geen magische formule waardoor je nooit meer problemen hebt of spanning ervaart. Ik mediteer al 35 jaar en ook bij mij gaan dingen fout en slaat soms de stress toe. Maar als er één ding is wat ik heb geleerd in al die jaren mediteren en doceren: niet meer meegaan met het drama verhaal van je gedachten. In iedere situatie en op ieder moment kunt je terugkeren naar de onveranderlijke rust en liefde in jezelf. Je blijft hierdoor veel minder lang in gevoelens van stress, wanhoop of piekergedachten hangen. En dat is ontzettend prettig, zeker in de huidige tijd van externe prikkels en prestatiedruk!

Mediteren is eenvoudig, maar niet altijd makkelijk!

Voor mij was het een hele zoektocht om te ontdekken hoe eenvoudig mediteren eigenlijk is. Maar makkelijk is het lang niet altijd! Je hebt allerlei praktische vragen en daarnaast gaan je gedachten voortdurend met je op de loop.

Daarom heb ik op basis van mijn kennis en jarenlange ervaring het programma Eenvoudig Mediteren ontwikkeld. Mijn programma helpt jou:  • om op een ontspannen en toegankelijke manier te mediteren. 
  • meer rust in je hoofd te krijgen door op een radicaal andere manier naar je denken te kijken 
  • pieker gedachten los te laten,
  • los te komen van emoties en verdriet
  • voorbij belemmerende overtuigingen te gaan
  • ontspannen te ademen zodat het lekker voelt en energie geeft. 
  • meer te leven vanuit liefde en rust.  Inge haalt het dwingende van mediteren af. Hierdoor werkt het veel beter en krijg zelfs IK zin om te mediteren, ook buiten meditatietijd! Eenvoudig Mediteren werkt.

Irene Werdler

Eenvoudig Mediteren heeft me niet alleen geholpen meer rust en blijheid in mijn leven te vinden. Het is ook nog eens LEUK! Steeds verlangde ik naar de volgende module.

Bertine Visser

Inge maakt mediteren tot iets heel moois en tegelijkertijd goed toepasbaar. Ik kan nu veel beter bij mezelf blijven in plaats van verdwijnen in gedoe en emoties. Heerlijk!

Esmeralda Madeira

Eenvoudig Mediteren geeft jou alles wat je nodig hebt om

 te leven vanuit liefde en rust. 

Verdieping in wat mediteren is en hoe het werkt.

Om echt rustiger te worden door te mediteren, is het van belang te weten hoe je denken nu precies werkt. Daarom leer je alles over wat ik noem 'de aap in je hoofd' en hoe je hier mee om kunt gaan. Zo ga je echt begrijpen wat mediteren eigenlijk is en - belangrijker nog - steeds meer rust en ontspanning ervaren in het dagelijks leven en meer genieten van het leven. Want mediteren is meer dan alleen maar zitten en je ogen sluiten. Mediteren is liefdevol omgaan met de uitdagingen die het leven ons nou eenmaal biedt. 

Ondersteuning van mij en je mede-cursisten.

Met Eenvoudig Mediteren krijg je onbeperkt toegang tot de vraag en antwoord functie van de ledensite "Meditatie Monkeys". En ook wordt je uitgenodigd voor het maandelijkse Eenvoudig Mediteren webinar, waarin je me alle vragen over mediteren kunt stellen.

Want leren mediteren doen we samen!

Professionele meditaties en video-uitleg.

In Eenvoudig Mediteren zitten professioneel opgenomen meditaties, die je kunt downloaden en doen op elk moment dat voor jou goed voelt. Bovendien geef ik alle uitleg in de vorm van video, zodat het net is of je live les van me krijgt. Geen saaie lappen tekst dus, maar heldere video's met uitleg op basis van mijn eigen kennis en ervaring.

Een methode die werkt.

Tijd maken voor mediteren is niet altijd makkelijk. Je hebt het al zo verschrikkelijk druk en dan moet je ook nog mediteren. Maar ook het stilzitten voor mediteren kan lastig zijn. En dat eeuwige gekwetter in je hoofd: hoe krijg je dat ooit stil. 

Gelukkig zijn er manieren om het mediteren makkelijker te maken. In Eenvoudig Mediteren deel ik mijn succesformule, waarmee ook jij meer rust en ontspanning in je leven gaat ervaren. 

Kortom: de complete aanpak 

Eenvoudig Mediteren is geen saaie theorie. Het is een eenvoudige en praktische aanpak die ik heb ontwikkeld uit mijn eigen kennis en jarenlange ervaring en die mij enorm geholpen heeft in mijn leven. Een methode die werkt. 

En als ik het kan, kan jij het ook!

Hoe werkt Eenvoudig Mediteren?

Eenvoudig Mediteren is een online cursus die is opgebouwd uit 7 modules. De modules bestaan uit een deel theorie, een deel praktische uitleg, een deel reflectie & oefeningen en uiteraard een heleboel meditaties (die je kunt downloaden) om mee te oefenen en aan de slag te gaan. Je doorloopt de cursus individueel en je kunt mij altijd alle vragen stellen die je hebt.  Overigens blijft de training onbeperkt beschikbaar, zodat je deze later nog eens terug kunt kijken, of bepaalde meditaties of lessen opnieuw kunt doen.

De cursus Eenvoudig Mediteren kost € 347!

Dat is een schijntje van de waarde van alle training, informatie, support en meditaties die je ontvangt.

Heel goede cursus! Mooi. Duidelijk, helder. De kern van wat meditatie is. Lekker nuchter ook en zo gewoon! Bijv aan keukentafel, hoeft niet per se in kleermakerszit. Je kunt het overal doen. Zoals Inge het brengt is het simpel en ze maakt mediteren leuk!

Vera Pot

In het begin twijfelde ik, aangezien er al zoveel cursussen op dit gebied bestaan, maar... Ik werd meteen getroffen door de rust en blijheid, die Inge uitstraalt. Alles wordt duidelijk en stap voor stap uitgelegd en bij iedere module verlangde ik alweer naar de volgende.

Isette Wijnands

Warme groet, Inge

Klaar voor de start?

100% tevredenheidsgarantie

Eenvoudig Mediteren is gebaseerd op mijn 30 jaar ervaring in mediteren en een methode die zijn succes altijd heeft bewezen. Ik sta dan ook helemaal achter het programma en geef hierop een 100% tevredenheidsgarantie. Mocht het om de een of andere reden toch niets voor jou zijn, stuur dan binnen 30 dagen een e-mail naar info@dichtbijmediteren en je krijgt je volledige aankoopbedrag teruggestort.

Wij gebruiken cookies