Waar wacht je nog op, ga meteen naar darmowa gra sizzling hot bez rejestracji nu is het tijd om te beginnen met spelen en winnen! Wil je weten hoe je zo snel mogelijk kunt winnen? Speel nu achieved het book of ra fixed online. Ser will be veel geld en plezier! Leren Mediteren | door Inge Orlemans
headershadow

Page content

Hoe werkt het?

Thuiskomen bij jezelf. Zo eenvoudig is het!

 

1. Aan de slag: eerst inschrijven. Hier vindt oughout free spins no deposit required keep your winnings. Volg p url!

Wil je leren mediteren met het online meditatie programma Dichtbij Mediteren, dan moet je je eerst inschrijven. Voor een bedrag van € 177,– leer je stap voor stap hoe je je aandacht meer naar binnen kunt richten waardoor je meer rust krijgt in je leven en met meer ontspanning kunt reageren op stress in de wereld om je heen. Na het invullen van je gegevens en je betaling (dat gebeurt natuurlijk in een veilige omgeving), ontvang je per e-mail een bevestiging. Daarna kan je echt beginnen met mediteren. Speel met ons in het beste casino op internet op starburst slot. Verdubbelde aanbetaling! Ga erheen en win!

 

2. De geluidsopnamen

Iedere twee weken ontvang je een geluidsopname; dit is een door mij ingesproken meditatie.
Je kunt hem eenvoudig van je computer op je telefoon, iPod of andere MP3-speler zetten. Als je niet weet hoe dit moet, kun je dit via Google opzoeken bijvoorbeeld door in te typen: “muziek van je computer op je iPod zetten”.sony-walkman

Het is fijn om een koptelefoon op te zetten, dan hoor je het geluid heel dichtbij en heb je zo min mogelijk last van andere geluiden. Als je geen koptelefoon of oortjes hebt, is dat natuurlijk geen probleem. Volg eenvoudig de instructies van de geluidsopname. Iedere keer als je gaat oefenen met mediteren, doe je dit met behulp van de geluidsopname. Constante denkprocessen in je gedachten hoe levendig te worden naast productief? Samen met de revolutionaire play tomb raider slots for free kun je een remedie krijgen!

 

3. De video’s

Bij de geluidsopnamen ontvang je ook een video; dus ook iedere twee weken.
Video thumbnail for youtube video Stap 4.Ik leid in deze video de meditatie in. Ik vertel je waar de meditatie over gaat, waar je op moet letten en bovenal stimuleer ik je om veel te oefenen met mediteren. In het begin is het namelijk best lastig om regelmatig te gaan zitten; daar zit je dan ineens midden in je kamer met je ogen dicht. Langzamerhand zal je merken dat het steeds fijner wordt en uiteindelijk ga je er echt naar uitzien en mis je het als je een keer overslaat. Ik zal je zo goed mogelijk coachen in dit proces. De video hoef je niet iedere keer dat je gaat oefenen met mediteren te bekijken.

 

4. Geschreven materiaal

Je zult ook regelmatig geschreven materiaal van mij ontvangen.
Bijvoorbeeld zal ik dieper ingaan op een bepaald thema, zal ik je informatie geven over een meditatie traditie, zal ik je een methode uitleggen om inzicht in je gedachten te krijgen etc. Je kunt deze artikelen zien als achtergrondmateriaal om je te inspireren dat je altijd nog een keer kunt nalezen en er zodoende je voordeel mee doen.

 

5. Het forum: Inspiratie en ondersteuning door te delen.

Door je lidmaatschap van het online meditatieprogramma heb je ook toegang tot het forum “meditatiejunkies”.
Schermafbeelding 2014-06-24 om 11.53.30Via een alleen voor leden toegankelijke facebookpagina kun je alle vragen stellen waar je tegenaan loopt. Je kunt de vragen aan mij stellen en ik zal ze ook zeker beantwoorden. Je kunt ook jouw ervaringen met het mediteren delen met anderen die ook het programma volgens. Je zult merken dat je je, door deel uit te maken van deze meditatiegemeenschap, ondersteund voelt. Je zult je herkennen in vragen van anderen en inspiratie opdoen uit hoe zij met specifieke vragen en uitdagingen omgaan.

 

6. Wat houdt het programma in.

De meditaties worden langzaam opgebouwd van heel makkelijk en toegankelijk naar wat meer complex:
• De eerste 7 weken zijn bedoeld om je aandacht naar de wereld binnenin je te brengen. Je zult ervaren dat dit niet moeilijk is. Vooral omdat ik je steeds weer laat weten dat je niet hoeft te stoppen met denken.

• Tijdens de tweede sessie van 7 weken, leer je je gedachten te onderzoeken. Je zult merken dat je de neiging hebt, net als ieder ander mens, om je te identificeren met je gedachten. Je zult echter ervaren dat je niet bent wat je denkt.

• De laatste 7 weken ga je de ervaringen vanuit de meditaties toepassen in het dagelijks leven aan de hand van verschillende thema’s. Zo breng je de inzichten van de mat naar het leven van alledag en dat is natuurlijk waar het om gaat; dat je met meer ontspanning en plezier in het leven staat.

 

7. Niet goed geld terug

30-dagen-money-back-garantie kopie

 

Je kunt het programma een maand uittesten. Bevalt het je niet, dan stuur je binnen een maand een e-mail en krijg je al je geld terug. Je kunt het programma dus zonder risico uitproberen.

 

 

 

8. Nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben of zijn er tijdens het mediteren onduidelijkheden, dan kun je ons benaderen via de Facebook groep Dichtbij Mediteren of kun je mij direct via mail benaderen op info@ingeorlemans.nl.

0 reacties op “Hoe werkt het?

Plaats een reactie

*