arrow_drop_up arrow_drop_down

Wil jij ook een leven vol rust en liefde?

Word dan lid van Meditatie Monkeys. 

Ja, dat wil ik 

HERKEN JE DIT ?

 • Je laat je regelmatig meeslepen door je emoties en voelt je daarna schuldig
 • Je hebt een kort lontje, bent snel geïrriteerd
 • Je voelt je ontevreden en eigenlijk altijd moe
 • Je hebt meer een gevoel dat je overleeft, dan dat je leeft.
 • Je blijft maar piekeren over je werk, gezin, gezondheid... zelfs de boodschappen
 • Je voelt je onzeker over jezelf; hebt het gevoel dat het nooit goed genoeg is
 • je vindt de wereld geen veilige plek 

JE BENT NIET DE ENIGE

Toen ik ruim 30 jaar geleden begon met mediteren, was mijn verlangen naar rust en vrijheid enorm groot. Toch vond ik dat mediteren maar lastig.

Ik kon niet goed uit de voeten met de zweverigheid en de enorme hoeveelheid tijd die het mediteren kostte. Het leek wel of mijn hele leven op de kop moest.

Daarom bleef het lange tijd een beetje flirten met het mediteren…

...dan was het weer aan...

….en dan was het weer uit.

Tot begin 2000 mijn zusje overleed en ik op een kruispunt stond in mijn leven. Als ik écht een verandering wilde, als ik écht meer rust, blijheid, zekerheid en vrijheid wilde, dan moest ik het ook serieus aanpakken.

Daarom ben ik een opleiding tot meditatie- en yogadocent gaan volgen en ben gaan onderzoeken hoe mediteren voor mij meer toegankelijk kon worden.


Mijn grootste inzicht:

Ik kwam tot het enorme inzicht dat mediteren 'slechts' een hulpmiddel is. Door te mediteren verbind je je met de altijd aanwezige stilte in jezelf in plaats van mee te gaan met de verhalen van die gekke aap in je hoofd.


Er was ergens een moment tijdens het mediteren dat ik als het ware "zag" dat ik dacht. Daardoor ervaarde ik diep van binnen dat mijn wezenlijke Zelf en mijn gedachten (die gekke aap)  dus niet hetzelfde zijn. Ik realiseerde me dat de drama's in mijn leven NIETS te maken hebben met wie ik werkelijk ben.

En ineens voelde ik zoveel ruimte en liefde ... een onbeschrijfelijke en enorme bevrijding. Het hele dramaverhaal over mijn jeugd, mijn moeder, mijn vader loste op. Het moment voelde als een wonder. Zoveel liefde, lichtheid en vrijheid.


Daarna heb ik me nooit meer slachtoffer gevoeld van de wereld om mij heen. Ik wist dat ik altijd kon kiezen tussen angst en tussen liefde. Wat er in mijn leven ook gebeurt - het overlijden van mijn zus, ziekte, scheiding - ik weet dat het geen invloed heeft op wie ik diep van binnen ben: onveranderlijk in liefde en rust. 

STRESS ONTSTAAT WANNEER JE DE AAP IN JE HOOFD GELOOFT

De kunst is om steeds te kiezen voor rust en liefde, 

wat er ook gebeurt. 

Om de ervaring van het mediteren mee te nemen in het dagelijks leven in, maakte ik mijn eigen richtlijn: hoe kan je leven vanuit liefde en rust. Ik leerde mezelf hoe ik de zachtheid vanuit de meditaties kan toepassen als ik boos ben, als ik denk dat mij onrecht wordt aangedaan, als ik denk dat ik alleen ben. Ik leerde zacht te zijn op de momenten dat ik het moeilijk heb. Zodat ik altijd kan terugkeren naar de rust en liefde in mezelf.


Dit is wat ik mijn leerlingen al vele jaren leer. Toch merk ik het voor velen een uitdaging is om de ervaring uit de meditaties echt toe te passen in het dagelijks leven. Daarom richtte ik in 2016 de ledenwebsite Meditatie Monkeys op. Dé online community voor vrouwen die verlangen naar een liefdevoller en rustiger leven. 

STEL JE VOOR...


Je hebt tijd en liefdevolle aandacht voor je kinderen, je partner, je vrienden en vooral voor jezelf

Je geniet weer van de kleine dingen in je leven

Je wordt niet meer geplaagd door dwingende gedachten en emoties

Je voelt je tevreden met jezelf en kijkt met vertrouwen naar de wereld

Je slaapt heerlijk en begint uitgerust en blij aan je dag

Heb jij ook een hysterisch drukke aap in je hoofd?

Lid worden van Meditatie Monkeys is dé manier om rust in je hoofd te krijgen en te leven vanuit zachtheid en liefde.

Ja, ik word Meditatie Monkey

Wat is Meditatie Monkeys?

Meditatie Monkeys is mijn exclusieve ledenwebsite. Ik geef mijn Meditatie Monkeys heel veel persoonlijke aandacht. Daarom open ik de deuren voor nieuwe leden maar twee keer per jaar. Meditatie Monkeys is voor pro-actieve en gemotiveerde vrouwen die hun gedachten (de verhalen van de aap in je hoofd) willen onderzoeken en de lessen die zij uit de meditaties halen willen toepassen in het dagelijks leven. 


En dat zijn er nogal wat. 


Als je lid bent van Meditatie Monkeys krijg je namelijk toegang tot AL MIJN LESSEN op het gebied van mediteren, gedeeld in de vorm van meditaties, informatie, videos, inspiratie en heel veel persoonlijke begeleiding.

DE VOORDELEN VAN MEDITATIE MONKEYS

Iedere week een nieuwe meditatie én meer

In jouw eigen tempo leer je stap-voor-stap alle ins en outs over de verschillende vormen van mediteren. Zo ontdek je welke vorm het beste bij jou past en kun je mediteren nóg eenvoudiger maken voor jezelf.

Iedere maand een nieuwe, concreet toepasbare thematische training

Maandelijks publiceer ik in Meditatie Monkeys een nieuwe thematische training tjokvol informatie, meditaties, bookreviews en niet te vergeten de interviews 'Wijsheid aan de keukentafel'.

Elke maand een exclusief Meditatie Monkeys live coaching webinar

Mijn Meditatie Monkeys krijgen elke maand een exclusief ledenwebinar met een meditatie, verdiepende onderwerpen en ruim aandacht voor je eigen ervaring. Dit geeft je structuur en overzicht.

Een exclusieve Vraag en Antwoord rubriek met gelijkgestemde vrouwen

Weet je het even niet meer of zit je vast? Dankzij de exclusieve Vraag en Antwoord rubriek blijf je niet langer met een vraag of twijfel zitten. 

Persoonlijke ondersteuning door mij

Meditatie Monkeys krijgen van mij heel veel persoonlijke aandacht en wekelijks de inspirerende Monkey Mail. Zo ben ik jouw persoonlijke 'stok achter de deur' om het mediteren helemaal te integreren in je dagelijks leven.

Exclusieve toegang en/of aantrekkelijke kortingen op mijn andere programma’s, workshops, etc. 

DIT IS WAT LEDEN ZEGGEN:

VOOR WIE IS MEDITATIE MONKEYS 

De exclusieve ledensite Meditatie Monkeys is niet voor iedereen. Ik geef mijn Meditatie Monkeys heel veel persoonlijke aandacht en dit wil ik kunnen blijven doen. Daarom is lid worden beperkt tot een exclusieve groep enthousiaste en gemotiveerde vrouwen die méér willen dan rust en zachtheid vinden tijdens het mediteren, namelijk: 

vrouwen die de ervaring van liefde en rust ook willen doorvoeren in het leven zelf!

ja, ik word lid van Meditatie Monkeys

Meditatie Monkeys is voor jou als je:

 • het verlangen hebt om meer te halen uit mediteren
 • zelf in beweging wilt komen
 • een onderzoekende geest hebt
 • echt gemotiveerd bent om te mediteren
 • het dagelijks leven als leerschool durft te zien
 • bereid bent om naar zichzelf te kijken (instrospectie)

Meditatie Monkeys is NIETS voor jou als je:

 1. op zoek bent naar een quick fix
 2. liever gelijk dan geluk wilt hebben
 3. de drama's van het leven als onveranderlijk gegeven ziet
 4. oplossingen eerder buiten jezelf zoekt dan in jezelf
 5. niet zeker weet of mediteren wat voor jou is (dan kun je beter beginnen met de basiscursus)

Is dit jouw verlangen en ben je bereid om een volgende, verdiepende stap te zetten?

DAN IS MEDITATIE MONKEYS ECHT IETS VOOR JOU

Ja, ik word lid

Aga van Sunder

Meditatie Monkey

Dit is wat Meditatie Monkeys doet: 

elkaar stimuleren door te delen en te vragen. Uiteraard zit het mediteren niet meteen in je systeem, maar met Meditie Monkeys wordt het langzaam een gewoonte en heb ik echt zin om te mediteren. Bovendien geven de trainingen en interviews mij steeds meer nieuwe inzichten, waar ik in het dagelijks leven veel aan heb.

Er zijn 2 mogelijkheden 

Maandlidmaatschap • € 27,00 p/m

  Jaarlidmaatschap

  + BONUS

 • € 324,00

  € 247,00 p/j

  Bonus: "nooit meer uren wakker liggen" twv € 47,00

  Dit is wat leden zeggen:

  Ik wil altijd graag eerst kijken of iets echt geschikt is voor mij en of ik het vaak ga gebruiken. Vroeger haalde ik gratis meditaties van het internet en ik twijfelde of het lidmaatschap het geld wel waard is. En dit is zeer zeker het geval! De meditaties zijn heel divers en toegankelijk en hebben een positieve invloed op  mijn leven. Ik mediteer nu veel vaker dan vroeger: dus dubbel en dwars waar voor je geld! 


  Het fijne van Meditatie Monkeys is dat ik hierdoor structuur en ondersteuning heb. Door de ledensite blijf ik gemotiveerd en geïnspireerd en mijn ervaring is dat ik het daardoor ook echt volhoud. Ze zeggen toch “samen sta je sterk” en dat is hier zeker van toepassing!

  Sylvia Werst

  Iedere keer stelde ik het weer uit om te gaan mediteren. En dat terwijl ik het zo druk heb en zoveel behoefte heb aan rust. Met de Meditatie Monkeys van Inge ben ik wakkergeschud. Ik ben helemaal niet lui of ongedisciplineerd… en eigenlijk heb ik het ook niet te druk om te mediteren. 

  Met Meditatie Monkeys leer kleine stappen te zetten en krijg ik bruikbare tips. Zo is het niet meer gelijk iets groots en onbereikbaars, maar eigenlijk heel eenvoudig en behapbaar. Het is, realiseer ik me, een andere manier van kijken die zo motiverend en bevrijdend is, dat ik er nu naar uitzie om te mediteren.

  Kirsten Kreuning

  Meditatie Monkeys is uniek!

  Ik ben er 100% zeker van dat een ledensite als Meditatie Monkeys, nergens anders te vinden is:


  • De aanpak van Meditatie Monkeys is eenvoudig en helder. Het is geen zweverig gedoe.
  • Het aanbod is do-able (praktisch uit te voeren) in plaats van "interessant".
  • Al mijn kennis is doorleefd, ik heb zelf ervaren hoe mediteren je kan helpen bij de uitdagingen die leven nou eenmaal met zich meebrengt. Zowel de grote uitdagingen als de alledaagse.
  • Ik ben een groot fan van structuur en eenvoud. Ik hou niet van ingewikkelde tijdrovende toestanden.
  • Je kunt alles gewoon thuis volgen, op de computer, tablet of je mobiel. Wanneer je maar wilt en waar je maar wilt.
  • Ik garandeer veel persoonlijke ondersteuning van mij. Ik reageer altijd!
  • Het is een aanpak die zich heeft bewezen. meer dan honderd vrouwen ging je voor. 

  Ja, ik word lid van Meditatie Monkeys!

  VEELGESTELDE VRAGEN

  Wanneer start het?

  Meditatie Monkeys start vanaf het moment dat je lid wordt. Je krijgt direct toegang. 


  Wat kost het?

  Omdat ik veel persoonlijke aandacht en energie aan mijn monkeys geef en dus echt alleen maar vrouwen wil aantrekken die gecommiteerd zijn, is het niet meer mogelijk om een maandlidmaatschap af te sluiten. Er zijn 2 opties. 

  • Maandlidmaatschap (€ 27,00 per maand)
  • Jaarlidmaatschap (€ 247,00 per jaar) 

  Wat als Meditatie Monkeys mij niet bevalt?

  Ik denk niet dat dit het geval zal zijn... omdat ik het echt heb volgestopt met waarde en ondersteuning. Maar als het niets voor jou is, kun je jouw lidmaatschap opzeggen door een email te sturen naar info@dichtbijmediteren. Geef hierin aan waarom je wilt opzeggen en per wanneer. Je kunt maandelijks opzeggen (het systeem heeft enkele dagen nodig om je opzegging te verwerken). 


  Het klinkt supergoed. Hoe weet ik dat Meditatie Monkeys iets voor mij is?

  Word gewoon lid en geef het een kans om het zelf te ervaren. Als jij echt verlangt naar rust en bereid bent om er iets voor te doen, gaat het absoluut werken. En ik ben er om je te ondersteunen en te motiveren. Wanneer je in een omgeving zit waar mensen je stimuleren te mediteren, gá je ook mediteren. Dan maak je er tijd voor.


  Wat gebeurt er als je de abonnementsprijs verhoogt?

  Zo lang jouw abonnement actief is, blijf jij jouw prijs behouden en zal je NOOIT een verhoging krijgen. Wanneer je je abonnement hebt opgezegd en opnieuw lid wilt worden,  betaal je natuurlijk de nieuwe prijs.


  Hoe vaak ontvang ik nieuwe trainingen?

  Elke week gebeurt er iets leuks zodat jij de motivatie, inspiratie en kennis krijgt om meer rust in je hoofd te krijgen. Een training over een praktisch toepasbaar onderwerp, een mooi interview, een nieuwe meditatie, een live coaching webinar...noem maar op!


  Wat als ik een maand niets met de meditaties en/of trainingen doe?

  Je hebt 24/7 toegang tot alle content en kan ze op je eigen tempo volgen. Alle informatie blijft, zo lang je lid bent, toegankelijk voor je en kun je downloaden naar je eigen computer; je bouwt dus een mooi archief op.


  Word ik door jou persoonlijk ondersteund?

  Ja. Je kunt me al je vragen stellen in de rubriek 'Vraag en Antwoord' van de besloten community. Ik zal je persoonlijk antwoorden, maar ook de andere leden zullen jouw vragen beantwoorden zodat je je altijd ondersteund voelt en niet alleen met je vragen en onzekerheden blijft zitten. Ook zijn er de maandelijkse coaching webinars waarin je mij de hemd van het lijf kunt vragen!


  Ik ben niet zo handig met online dingen. Is Meditatie Monkeys dan wel iets voor mij?

  Nou, ik ook niet! Ik ben van een generatie die pas later heeft geleerd om met computers om te gaan. Daarom heb ik een video en stappenplan gemaakt waarin ik je ieder onderdeel van de ledensite uitleg. Als je eenmaal weet waar je wat kunt vinden en hoe je reacties kunt plaatsen, is er echt niets moeilijks meer aan.


  Ik heb al zoveel geprobeerd, maar niets helpt om mij tot rust te krijgen. Waarom zou dit wel helpen?

  De stress is hoog in onze samenleving. Dat betekent dat er ook veel aanbod is om te leren ontspannen. Maar wat alle reclames ook beloven: er bestaat geen toverformule. Je wordt niet rustiger van een buddha-beeld in je vensterbank.

  Meer rust in je leven willen betekent dat je de knop om moet zetten; dat je de aandacht van de chaotische wereld om je heen moet verleggen naar de altijd aanwezige rust binnenin je. En dat vraag hoe dan ook een inspanning. De ledensite maakt het je zo makkelijk mogelijk; je vindt er al het aanbod dat je nodig hebt en alle steun die je je maar kunt wensen. Maar uiteindelijk blijf je natuurlijk zelf verantwoordelijk voor jouw welzijn.


  Ik ben geen groepsmens, is zo'n ledenplatform dan wel iets voor mij?

  Je kunt reageren op de vragen en ervaringen van andere leden vanuit je luie stoel. Maar je hoeft helemaal niet actief deel te nemen aan de online discussies. Je kunt ook alleen lezen wat anderen schrijven en daarvan leren. Maar je kunt ook alleen de meditaties, interviews, trainingen, boekrecensies en dergelijke bekijken en niet deelnemen aan de community. Je kunt de ledensite precies zo gebruiken als jij wilt, daar ben je helemaal vrij in.


  Is mediteren geschikt voor mij? Ik ben niet zo zweverig.

  Op de een of andere manier is mediteren in een zweverig daglicht komen te staan. En dat is jammer, want er is niets zweverigs aan. Mediteren is juist een heel heldere staat van zijn. Je wordt je als het ware steeds meer bewust van het hier en nu.

  Ben jij een Meditatie Monkey?

  Join the club!

  Ja, ik doe mee!

  100% tevredenheidsgarantie!

  Omdat ik Meditatie Monkeys echt helemaal heb volgestopt met waarde en ondersteuning, kan ik me niet voorstellen dat het niks voor je is. Maar mocht je lid worden en er toch achter komen dat het je niet geeft wat jij wilt, krijg je jouw volledige startbedrag terug door binnen 30 dagen een e-mail te sturen naar info@dichtbijmediteren.

  Wij gebruiken cookies