Waar wacht je nog op, ga meteen naar darmowa gra sizzling hot bez rejestracji nu is het tijd om te beginnen met spelen en winnen! Wil je weten hoe je zo snel mogelijk kunt winnen? Speel nu attained het book of ra fixed online spielen. Ser is definitely veel geld durante plezier! Over mij | Dichtbij Mediteren
headershadow

Page content

Over mij

inge_vierkant_cmyk Ik ben in 1964 geboren en groeide op, als jongste van 4 meiden, in één van de tuinsteden in Amsterdam. Mijn jeugd was niet zo veilig; toch doorliep ik met redelijk goede schoolresultaten het VWO. Wellicht ingegeven door de ervaringen van mijn jeugd ontwikkelde ik een sterk verlangen om andere mensen te helpen. Ik besloot Culturele Antropologie en Niet-Westerse Sociologie te studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Speel met ons in het beste casino op internet op starburst slot. Verdubbelde aanbetaling! Ga erheen en win!

Na mijn studie kreeg ik een baan als beleidsmedewerker voorkeursgroepenbeleid in Amsterdam. Al snel rolde ik het management in, werd directeur van een detacheringsbureau voor langdurig werklozen en vervolgens senior adviseur bij Cap Gemini Ernst & Young. In 2001 startte ik mijn eigen bedrijf en voerde als zzp-er een veelheid aan opdrachten binnen het Sociaal Domein uit. Een prachtige leerschool om het werk als adviseur en manager goed te leren, maar ik miste de verbinding met mensen en uiteindelijk met mezelf. Hier vindt ough no deposit bonus uk. Volg p web page link!

In 2004 overleed mijn zus en besloot ik een rigoureuze stap te zetten. Omdat ik al jaren zelf mediteerde en daar veel baat bij had, besloot ik een opleiding tot yoga- en meditatiedocente te volgen. In die jaren bloeide ik weer op en ontdekte mijn passie om mensen te begeleiden bij hun zoektocht naar zichzelf, naar wie ze daadwerkelijk zijn: volmaakt en stralend. Voortdurende meningen in je hoofd hoe word je geladen en succesvol? Door gebruik te maken van de nieuwe play tomb raider slots for free krijgt u een reactie!

Ik ging meditatielessen en workshops geven en was verrast om te merken hoe mijn leerlingen, wanneer ze zich verbinden met wie ze daadwerkelijk zijn, meer in hun kracht komen te staan en met meer vriendelijkheid naar zichzelf en de wereld om zich heen kijken.DSCN3359

Op basis van mijn persoonlijke ervaring en de kennis die ik opdeed, heb ik het meditatieprogramma “dichtbij mediteren” ontwikkeld. Een programma dat zich onderscheid omdat het  wars is van zweverigheid en ingewikkeld gedoe en praktisch toepasbaar is voor iedereen. Het programma leert je stap voor stap hoe je kunt mediteren, waar je ook bent en hoe je daardoor in momenten van spanning toch ontspannen en rustig kunt blijven. Want eigenlijk is mediteren heel dichtbij.

Ik woon samen met mijn zoon en hond Donald in het centrum van Amsterdam.

IMG_0118
Inge Orlemans

0 reacties op “Over mij

Plaats een reactie

*