arrow_drop_up arrow_drop_down

Als je het ooit hebt meegemaakt, weet je: 

niet kunnen slapen is afschuwelijk

Als kind was ik een enorm goede slaper, maar naarmate ik ouder werd, veranderde dit aanzienlijk. Na mijn scheiding heb ik zelfs maanden nauwelijks geslapen. Afschuwelijk was dat. Ik raakte steeds meer overstuur van het zinloos malen en het zeker weten dat ik te kort sliep. Wat tot gevolg had dat ik nog slechter in slaap kon komen en overdag nog vermoeider was.


Ik ben me daarom gaan verdiepen in hoe het kwam dat ik zo slecht sliep. En vooral: wat ik kon doen om beter te slapen.

Dit heeft alles voor mij veranderd. Met vrij eenvoudige aanpassingen sliep ik binnen korte tijd weer vele malen beter, was ik minder vermoeid en beter in staat om te gaan met de uitdagingen uit het dagelijks leven.


"Nooit Meer Uren Wakker Liggen"

De sleutel tot goede nachten en nog betere dagen!

Al 17 jaar geef ik les in mediteren en ook bij mijn leerlingen merk ik dat slaap een belangrijk thema is. Daarom heb ik met de ervaring van mijn eigen slapeloze nachten, mijn onderzoek naar oplossingen voor beter slapen en mijn kennis over mediteren het programma Nooit Meer Uren Wakker Liggen gemaakt:


  • De oplossing als je sneller wilt inslapen, ontspannen wilt slapen en/of langer door wilt slapen
  • Hoe zou het zijn als je nooit meer gebroken of 'gaar' wakker wordt?
  • Overdag blijer, fitter en meer ontspannen zijn
  • Zeg maar "dag" tegen prikkelbaarheid en humeurigheid
  • Kortom: beter in staat om te gaan met de uitdagingen die het leven nu eenmaal biedt!

Wauw, wat een eye-opener en wat een verschil! Ik had nooit verwacht dat ik met zulke eenvoudige stappen zoveel beter kon slapen. Ik voel me uitgeruster en kan weer vol energie de dag ingaan, waar ik al zo lang naar verlangde. Dank je wel Inge!

Verie Aarts

Wat krijg je in "Nooit Meer Uren Wakker Liggen"?

Inzicht in de gewoonten die jou uit je slaap houden.

Wist je dat jouw manier van leven, de keuzes die je maakt in bijvoorbeeld hoe je je dag indeelt en wat je eet, een grote invloed hebben op je slaappatroon?

Praktische tips die de slaap bevorderen

Aan de hand van een handige checklist ontdek je praktische en op jou toegesneden tips die je helpen om heerlijk te slapen en uitgerust wakker te worden.

Heerlijke ontspanningsoefeningen.

Professioneel opgenomen oefeningen om te luisteren wanneer je wilt. Heerlijk voordat je naar bed gaat of om overdag te doen als je toe bent aan een moment van rust.

De GOUDEN tip voor betere nachten én dagen.

De tip die altijd werkt als je ontspannen wilt slapen.  Je zult je vredig en ontspannen  voelen. Heerlijk om bij in slaap te vallen én om overdag met je mee te dragen.

Nooit Meer Uren Wakker Liggen kost €47,-

Krijg nu direct toegang!

Als je Nooit Meer Uren Wakker Liggen aanschaft, krijg je toegang tot een online omgeving. Hier kun je het programma rustig doorlopen, in jouw eigen tijd en tempo. Je krijgt levenslang toegang tot de inhoud van het programma en kunt alles gemakkelijk downloaden op je eigen computer, telefoon of tablet. Zo kun je de informatie op elk moment raadplegen en alle oefeningen herhalen wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Ik had me er al een beetje bij neergelegd dat lekker slapen niet voor mij was weggelegd. Maar de hele dag moe zijn is echt afschuwelijk. Nooit Meer Uren Wakker Liggen geeft tips en inzichten die zo makkelijk toe te passen zijn! En ze werken echt. Ik slaap  veel beter en heb overdag veel meer energie. Geweldig!

Jelle

Dank zij Nooit Meer Uren Wakker Liggen, staat SLAPEN nu met hoofdletters in mijn woordenboek want ik lig nooit meer uren wakker. Ik spring fris en fruitig uit mijn bed. Ik heb een fantastische dag waar alles op mijn To-Do lijstje keurig van wordt afgestreept. Het fijne van deze energie is dat ik ineens ook extra dingen kan doen. Dank je wel Inge!

Sylvia

Niet goed? Geld terug!

Neem 30 dagen om het Nooit Meer Uren Wakker Liggen programma te doorlopen. Als je binnen deze periode geen enkele verbetering hebt ervaren, geef ik je een 100% Niet Goed Geld Terug garantie.

Wij gebruiken cookies