arrow_drop_up arrow_drop_down

In enkele stappen op weg naar meer rust en ruimte in je hoofd

Mediteren was nog nooit zo eenvoudig!

Dichtbijmediteren biedt toegankelijke programma's 

om met meer liefde en rust in het leven te staan. 

€ 97,-

Tijd voor Mediteren

Meer rust, liefde en geluk in MINDER dan 10 minuten per dag.


Een programma waarbij je alle tools, technieken en stap-voor-stap video’s aangereikt krijgt die je helpen om mediteren en momenten voor jeZelf een vast onderdeel van je leven te maken. 


3 weken lang ontvang je iedere dag een mail die je op een vriendelijke manier bij de les houden. Zo maak je iedere dag moeiteloos even tijd voor jeZelf. 

 • € 347,-

  Eenvoudig Mediteren

  Om echt rustiger te worden door te mediteren, is het belangrijk om te weten wat mediteren precies is en hoe je het doet. In deze basiscursus leer ik je stap voor stap alle facetten van het mediteren: eenvoudig, praktisch en met een glimlach. 


  Je ontdekt wat mediteren eigenlijk is en leert alles over de adem, het denken en de "aap in je hoofd. Je gaat meer rust en ontspanning in je dagelijks leven ervaren en meer genieten van het leven. 


  Want mediteren is meer dan alleen maar zitten en je ogen sluiten. Mediteren is liefdevol omgaan met de uitdagingen die het leven ons nou eenmaal biedt.

 • € 47,-

  Nooit Meer Uren Wakker Liggen

  Als je niet lekker slaapt, voel je je steeds beroerder, meer geïrriteerd, een schaduw van jezelf. 


  Het programma "nooit meer uren wakker liggen" is een uitgekiend programma met fijne meditaties, tips en trics en eenvoudige oefeningen om beter in slaap te vallen, langer door te slapen en lekker uitgerust wakker te worden.


  Dé sleutel tot goede nachten en nog betere dagen!

 • Wij gebruiken cookies