Dichtbijmediteren | programma's| mediteren was nog nooit zo eenvoudig
arrow_drop_up arrow_drop_down

In enkele stappen op weg naar meer rust en ruimte in je hoofd

Mediteren was nog nooit zo eenvoudig!

Dichtbijmediteren biedt toegankelijke programma's 

om met meer liefde en rust in het leven te staan. 

€ 97,-

Eindelijk Tijd voor Mediteren

Meer rust, liefde en geluk in MINDER dan 10 minuten per dag.


Een programma waarbij je alle tools, technieken en stap-voor-stap video’s aangereikt krijgt die je helpen om mediteren en momenten voor jeZelf een vast onderdeel van je leven te maken. 


7 weken lang, ontvang je iedere dag een mail EN ondersteuning van mij en de community. 

 • € 47,-

  Nooit Meer Uren Wakker Liggen

  Als je niet lekker slaapt, voel je je steeds beroerder, meer geïrriteerd, een schaduw van jezelf. 


  Het programma "nooit meer uren wakker liggen" is een uitgekiend programma met fijne meditaties, tips en trics en eenvoudige oefeningen om beter in slaap te vallen, langer door te slapen en lekker uitgerust wakker te worden.


  Dé sleutel tot goede nachten en nog betere dagen!

 • € 197,-

  Moeiteloos Mediteren

  Om echt rustiger te worden door te mediteren, is het belangrijk om te weten wat mediteren precies is en hoe je het doet. In deze basiscursus leer ik je stap voor stap alle facetten van het mediteren: eenvoudig, praktisch en met een glimlach. 


  Je ontdekt wat mediteren eigenlijk is en steeds meer rust en ontspanning ervaren in het dagelijks leven en meer genieten van het leven. 


  Want mediteren is meer dan alleen maar zitten en je ogen sluiten. Mediteren is liefdevol omgaan met de uitdagingen die het leven ons nou eenmaal biedt.

 • Lidmaatschap "Meditatie Monkeys"

  Heb jij ook zo'n last van piekeren?  Van die gedachten waar je maar niet los van kunt komen? Ik noem het denken "de aap in je hoofd" en je kunt helemaal gek worden van die aap. 


  Meditatie Monkeys is mijn exclusieve ledenwebsite voor pro-actieve en gemotiveerde vrouwen die hun gedachten (de verhalen van de aap) willen onderzoeken en de lessen die zij uit de meditaties halen, willen toepassen in het dagelijks leven. Ik geef mijn Meditatie Monkeys heel veel persoonlijke aandacht. 

  Zo leer je stap-voor-stap om vrienden te worden met de aap. 


  Wil jij ook lid worden? 

 • Wij gebruiken cookies