arrow_drop_up arrow_drop_down

TIJD VOOR MEDITEREN

                Meer rust, focus en  geluk in MINDER dan 10 minuten per dag. 

"Het lukt me maar niet om tijd te vinden om te mediteren. En ik wil zo graag meer rust en liefde in mijn leven." 

HERKEN JIJ JEZELF HIER IN?

 • Je geeft volop aandacht aan je kinderen, je partner, je huis, je ouders, je werk....maar niet aan jeZelf. 
 • De rust waar jij naar verlangt raakt snel zoek, omdat je iedere keer weer terugschiet in de ‘ik heb geen tijd’ modus.
 • Je weet dat mediteren je de nodige rust, balans, stilte, kracht, licht, ontspanning, geluk en vrijheid brengt, maar je weet niet HOE je dit een plek in je leven kunt geven.
 • Je doet van alles tegelijkertijd en door elkaar heen. Multitasken heet dat, maar uiteindelijk levert het je alleen maar chaos op en begin je jezelf kwijt te raken.
“Waar haal ik in hemelsnaam de tijd vandaan om óók nog te mediteren?”, hoor ik je denken:


Tussen de was ophangen en de afwasmachine uitruimen door? Nadat je thuiskomt van je werk en vóórdat je een gezonde en voedzame maaltijd gaat koken? Of eerder opstaan terwijl je eigenlijk doodmoe bent?


Ik snap het als je denkt dat mediteren helemaal niet in je schema past. Ook al wil je het wel heel graag, het komt er gewoon niet van. En dus schuif je het voor je uit. En je weet wat ze daarover zeggen :-).


Ik geloof dat je WEL altijd en overal, moeiteloos en snel, rust en balans kunt ervaren. Je hoeft hiervoor helemaal niet 2 x een half uur per dag in een rare wokkel op je yogamat te zitten. In minder dan 10 minuten per dag kun jij goed voor jezelf zorgen, zodat je dat ontspannen gevoel kunt vasthouden, die rust, energie en blijheid kunt blijven voelen. Echt, het kan!


En ik help jou daar heel graag bij!

Mediteren is meer dan op je matje zitten. 

Mijn naam is Inge Orlemans en ik heb zelf enorm geworsteld om mediteren, het vinden van innerlijke rust een plek in mijn leven te geven.

Ik mediteer al meer dan 30 jaar en ben gecertificeerd meditatie docent. Ik heb al meer dan duizenden mensen eenvoudig leren mediteren.

Vaak wordt er veel te moeilijk gedaan over mediteren. Je hoeft namelijk helemaal niet in een rare wokkel te gaan zitten, een altaar te bouwen of bepaalde kleren aan te doen. Van mijn meditatieleraar moesten wij 2 maal per dag 30 minuten mediteren, mantra’s zingen en ook nog rituelen uitvoeren. HOE DAN..., als een baan, een kind, een hond, een man, je vriendinnen, de afwas, de boodschappen en de stofzuiger allemaal om jouw aandacht vragen? Dit werkte niet voor mij (en waarschijnlijk ook niet voor jou).

Ik ontwikkelde mijn eigen methode

Ik verlangde nog steeds naar rust, naar thuiskomen bij mezelf. En dus ontwikkelde ik vanuit mijn meditatieopleiding en mijn ervaringen als meditatiedocent een praktische en effectieve methode om wèl tijd voor rust in mijn leven te vinden. Deze methode heb ik 'Tijd voor Mediteren' genoemd.


Met deze duidelijke visie en effectieve strategie leer ik ambitieuze en drukke vrouwen, HOE zij op een eenvoudige en toegankelijke manier eindelijk tijd kunnen maken om weer dichter bij zichzelf te komen, zodat ze ELKE DAG die rust, energie en blijheid ervaren waar ze zo naar verlangen. 


En dat leer ik jou ook graag!

Dit programma is een echte eye-opener. Ik kon me er gewoon niet toe zetten om te mediteren; er was altijd wel iets anders dat belangrijker was. Toch moest er iets gebeuren. Ik wilde echt van die spanning en chaos in mijn hoofd af. 

Door het progamma "Tijd voor Mediteren" heb ik ervaren dat het gaat om een andere mindset. Om me op verschillende manieren te verbinden met de rust in mezelf. En dat kan overal, waar ik ook ben en wat er ook gebeurt. 

Jeannie Goldstone

MET "TIJD VOOR MEDITEREN" ONTDEK JE:

Dat mediteren veel meer is dan op je matje zitten

Moeiteloos ga je steeds meer meditatiemomenten in je dag vinden. 

Hoe je je, in minder dan 10 minuten per dag, weer kunt verbinden met jeZelf

en je meer kunt luisteren naar je hart waardoor je innerlijke kracht groter wordt 

Wie je eigenlijk diep van binnen bent

en dat er niets mis is met je. Je gaat beter voor jeZelf zorgen en meer van jezelf houden

Dat je niet je denken bent, 

maar degene die zich bewust is van het denken. Je hoeft niets met die aap in je hoofd !

Dat je leven lichter wordt

en je meer ruimte maakt voor jezelf en je persoonlijke groei

Je meer helder wordt en meer focus krijgt

waardoor je betere keuzes maakt waar je je tijd aan besteedt

HOE ZOU DAT VOOR JOU ZIJN?

€ 97,-

Jouw investering voor "Tijd voor Mediteren" is € 97,- 


Je krijg hiervoor alle tools, technieken en stap-voor-stap video’s die je helpen om mediteren en momenten voor jeZelf een vast onderdeel van je leven te maken. Je ervaart meer rust, liefde en blijheid in je leven. 

 • Wat anderen over "Tijd voor Mediteren" zeggen:

  Door "Tijd voor Mediteren" begrijp ik dat het niet om de TIJD gaat, maar om je Mindset. Ik kan nu overal rust vinden!

  Bertine Visser

  Het is, realiseer ik me door "Tijd voor Mediteren" een andere manier van kijken die zo motiverend werkt, dat ik er nu naar uitzie om te mediteren. 

  Kirsten Kreuning

  Echt Mindblowing die inzichten... en het werkt! Ongelofelijk hoe je denken (die aap in je hoofd) je in de maling neemt.

  Roos van Sen

  ZO GAAN WE TE WERK

  Gedurende 3 weken ontvang je iedere dag een mail van mij;  21 dagen lang een stap-voor-stap aanpak, met bijbehorende video's, checklists, meditaties, inzichten en zelfreflectie.  En het kost je nooit langer dan 10 minuten per dag. 

  Je weet op elk moment precies wat je moet doen om meer tijd voor jeZelf en voor rust en voor liefde in je leven te maken. Tijd om je vrij te maken van alles wat steeds maar moet.


  Plus, je krijgt toegang tot mijn community. Een geweldige groep gelijkgestemde vrouwen die met elkaar stappen zetten op weg naar de onveranderlijke rust en liefde in zichzelf. Je kunt hier vragen om feedback en jouw ervaringen delen.  Je krijgt altijd nieuwe suggesties en ideeën, waardoor je nog verder kan groeien. Ook profiteer je van de enorme positieve vibe in de groep. 


  LET OP! DIT PROGRAMMA IS NIET VOOR IEDEREEN

  Ik wil hier heel helder over zijn. Als je niet bereid bent om maximaal 10 minuten per dag aan jezelf te geven, dan liggen jouw prioriteiten ergens anders. Dan is het programma "Tijd voor mediteren" niets voor jou. 
  Ben je echter wèl bereid om te onderzoeken hoe jij meer rust en liefde in je leven kunt krijgen, dan zal het programma je helpen om enorme stappen te zetten. 

  En ik ben pas tevreden als jij je rustiger, blijer en vrijer voelt. Dat is mijn drive. Mijn vraag aan jou is dan ook: neem jij je leven serieus? Neem jij de verantwoordelijkheid om wat je in mijn programma aangereikt krijgt ook daadwerkelijk toe te passen? Dan ben je van harte welkom om mee te doen. 

  VEELGESTELDE VRAGEN

  Hoe lang duurt het programma?

  Het programma duurt 21dagen. Elke dag ontvang je een mail in je mailbox waarmee je in minder dan 10 minuten per dag, meer rust in je leven vindt. 

  Het klinkt supergoed. Hoe weet ik of dit programma iets voor mij is?

  Als jij echt verlangt naar rust en bereid bent om er iets voor te doen, gaat het absoluut werken. Bedenk dat dit programma je qua tijd niet meer kost dan 10 minuten per dag. En ik ben er natuurlijk om je te ondersteunen en te motiveren!

  Word ik door jou persoonlijk ondersteund?

  Ja, natuurlijk! Loop je ergens tegenaan of heb je vragen? Stel ze dan in mijn Facebook-groep (meld je daarvoor direct aan zodat je toegang hebt).  Ik zal je persoonlijk antwoorden.

  Ik ben niet zo handig met online dingen. Is dit programma dan wel iets voor mij?

  Nou, ik ook niet! Ik ben van een generatie die pas later heeft geleerd om met computers om te gaan. Daarom is dit programma heel laagdrempelig opgezet. Je ontvangt alles per e-mail direct in je inbox. 

  3weken lang ontvang je iedere dag een e-mail met daarin alles wat je nodig hebt om het mediteren een plek in jouw drukke leven te geven. Meditaties, oefeningen, tips, inzichten, e-books, etc.

  Alle content van een week bundel ik en plaats ik aan het einde van de week op de ledensite zodat je alles op je gemak op 1 plek terug kunt lezen of kijken, maar in principe krijg je dus ook alles direct in je eigen mailbox.

  Ik heb al zoveel geprobeerd, maar niets helpt om mij tot rust te krijgen. Waarom zou dit wel helpen?

  De stress is hoog in onze samenleving. Dat betekent dat er ook veel aanbod is om te leren ontspannen. Maar wat alle reclames ook beloven: er bestaat geen toverformule. Je wordt niet rustiger van een buddha-beeld in je vensterbank. Meer rust in je leven willen, betekent dat je de knop om moet zetten; dat je de aandacht van de chaotische wereld om je heen moet verleggen naar de altijd aanwezige rust binnenin je. En dat vraagt hoe dan ook een inspanning. In dit programma leer jij hoe je in minder dan 10 minuten per dag goed voor jezelf kunt zorgen, zodat je een ontspannen gevoel kunt vasthouden en rust, energie en blijheid kunt blijven voelen. 10 minuten per dag, dat moet lukken, toch?

  Is mediteren geschikt voor mij? Ik ben niet zo zweverig.

  Op de een of andere manier is mediteren in een zweverig daglicht komen te staan. En dat is jammer, want er is niets zweverigs aan. Mediteren is juist een heel heldere staat van zijn. Je wordt je als het ware steeds meer bewust van het  hier en nu.

  € 97,-

  Jouw investering voor "Tijd voor Mediteren" is € 97,- 


  Je krijg hiervoor alle tools, technieken en stap-voor-stap video’s die je helpen om mediteren en momenten voor jeZelf een vast onderdeel van je leven te maken. Je ervaart meer rust, liefde en blijheid in je leven.

 • Wij gebruiken cookies